Agenda

Drie topzangers in acoustic session op 3 mei in Amerongen

(ingezonden door Peter Filius)
Van New York New York tot Rather Be
Zondag 3 mei a.s. staat restaurant Buitenlust in Amerongen in het teken van een acoustic session waar zowel oud als jong aan zijn trekken komt. De band Filius & Friends begeleidt in acoustische setting drie zeer verschillende topzangers die bekend zijn geworden op televisie. Zij vertolken op geheel eigen wijze bekende nummers.
Peter Douglas, de Nederlandse Frank Sinatra, won de Soundmixshow in 1987. Sindsdien heeft hij carrière gemaakt in binnen- en buitenland. Ray Klaassen veroverde de harten van de jury van The Voice of Holland, trad regelmatig op in uitzendingen van Jeroen van Inkel en werkt tegenwoordig als singer-songwriter. Hij zal onder meer zijn meest recente hit ‘Het licht’ zingen. En ‘last but nog least’ de charmante Wiep Laurenssen, ook bekend van The Voice of Holland, onder meer met het nummer Oughta Know van Alanis Morissette.
Filius & Friends
De artiesten worden begeleidt door Filius & Friends. Dit is een initiatief van saxofonist Peter Filius. Hij speelt met muzikanten die muziek in hun genen hebben en in wisselende samenstellingen spelen tijdens allerlei muzikale gelegenheden als festivals, bedrijfsfeesten en huiskamerconcerten. Filius & Friends bestaat op 3 mei naast Peter Filius uit: Ron Nieuwerf, hij legt een warme basis op zijn 7-snarige akoestische gitaar samen met Tom Blokhuis op contrabas. Joost Koppert staat garant voor het subtiele maar stevige en swingende ritme.
De diversiteit van zangers maakt de acoustic session een ‘must go’ voor zowel jazz- als popliefhebbers. Kaarten voor het optreden zijn voor € 7,50 te koop via Restaurant Buitenlust, tel 0343-451692 of www.buitenlust-amerongen.nl. Wil je het optreden gezellig afsluiten? Blijf dan eten samen met de muzikanten. Voor € 25,50 heb je zowel een entreekaart als een driegangen keuzemenu.
De acoustic session is van 15.00 tot 17.30 uur en vindt plaats in restaurant Buitenlust, Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13 in Amerongen.
Kijk voor meer informatie en reserveringen over Filius & Friends op: http://pfilius.wix.com/filius-and-friends#!session/co7h