Ingezonden

Wegwerkzaamheden Langbroek

(van prov Utrecht)
Vanaf 6 mei zijn er werkzaamheden bij de kruising N227/Langbroekerdijk in Langbroek, bij de brug over de Langbroekerwetering, ter hoogte van restaurant Torbijn. De brug wordt verbreed in het kader van de reconstructie van de N227 door Langbroek, waarmee in het laatste kwartaal van 2014 een begin is gemaakt. De resterende werkzaamheden voor de reconstructie worden na de verbreding van de brug uitgevoerd.

PLANNING EN VERKEERSMAATREGELEN
De werkzaamheden voor de verbreding van de brug starten op woensdag 6 mei en zullen maximaal drie weken duren. De aannemer werkt hoofdzakelijk overdag, tussen 07:00 en 18:00 uur. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer om-en-om langs het werk geleid. ’s Avonds en in het weekend zijn beide rijbanen beschikbaar. Op donderdag 14 mei (Hemelvaart) en vrijdag 15 mei zijn er geen werkzaamheden.

PLANNING OVERIGE WERKZAAMHEDEN
Vanaf 26 mei gaat de aannemer verder met de rest van de reconstructie van de weg, te beginnen bij het gedeelte tussen de Langbroekerdijk en de bebouwde komgrens richting Cothen. De aannemer is nog tot uiterlijk 24 juli in Langbroek aan het werk. De laatste werkzaamheden in juli vinden plaats aan de parallelweg. Vanwege de vakantie is er dan geen hinder voor fietsende scholieren.

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg dan @werkaandewegutr op Twitter.