Ingezonden

Sander Jansen neemt stokje over van Jacqueline Verbeek-Nijhof

(ingezonden door gem Zeist)

 

Op dinsdag 19 mei geeft wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof na vijf jaar het stokje door aan haar beoogd opvolger Sander Jansen. Jacqueline Verbeek-Nijhof wordt op maandag 18 mei geïnstalleerd als gedeputeerde bij de Provincie Utrecht.

 

Jacqueline Verbeek-Nijhof: “Zeist, ik had me geen mooier begin van mijn politieke loopbaan kunnen wensen.”

 

Afscheidsreceptie Jacqueline Verbeek-Nijhof op 19 mei

Inwoners, ondernemers en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om op dinsdag 19 mei afscheid te nemen van Jacqueline Verbeek-Nijhof. Haar afscheidsreceptie is van 16.00 tot 18.00 uur in de publiekshal van het gemeentehuis aan Het Rond 1 in Zeist.

 

Jacqueline Verbeek-Nijhof is sinds 2010 wethouder namens de VVD. Haar portefeuille Werk, Economie, Ruimte en Sport draagt ze over aan Sander Jansen.

 

Sander Jansen

Sander Jansen (33 jaar), sinds 2012 fractievoorzitter van de VVD in Zeist, is trots te worden voorgedragen als wethouder. “Ik kijk ernaar uit om voor de inwoners en ondernemers in de gemeente Zeist het verschil te kunnen maken op gebied van werkgelegenheid en ruimtelijke ontwikkeling van de wijken en dorpen en de uitvoering van de nieuwe participatietaken. Daarnaast wil ik het goede werk van Jacqueline op dossiers als Hart van de Heuvelrug en Station Driebergen-Zeist graag voortzetten.”

 

Sander Jansen woont met zijn vrouw en twee zoons in Zeist-West. Hij werkt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Inspectie voor de Gezondheidszorg. In verschillende functies heeft hij zich beziggehouden met zorg en financiën.

 

Raadsvergadering 19 mei

Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 19 mei (19.30 uur) wordt Jacqueline Verbeek-Nijhof officieel bedankt voor haar inzet en bijdrage aan de Zeister samenleving. Beoogd opvolger Sander Jansen wordt deze avond geïnstalleerd als wethouder. Walter van Dijk wordt geïnstalleerd als nieuw raadslid voor de VVD.