Ingezonden

Zeister ondernemers en gemeente organiseren Peter’s Pakhuis speel- en spelletjesmiddag op 9 mei

(ingezonden door gem Zeist)

 

Speelgoedwinkel Peter’s Pakhuis aan de Voorheuvel in Zeist sluit deze zomer de deuren. Dit heeft eigenaar Peter van den Bosch vanwege zijn spierziekte ALS besloten. Om de sluiting van de speelgoedwinkel niet onopgemerkt voorbij te laten gaan organiseren Zeister ondernemers en de gemeente Zeist op zaterdag 9 mei Peter’s Pakhuis speel- en spelletjesmiddag.

Iedereen is uitgenodigd om op zaterdag 9 mei van 13.00 tot 16.00 uur bij Galerie Kortom aan de Voorheuvel 48 in Zeist te komen spelen met spellen, zoals met de Mega Editie van het dobbelspel Qwixx, Weerwolven en Waaghalzen en het spel Hands, waarbij uitbeelden centraal staat.

 

Programma

Er is koffie, thee en limonade en je kunt met je favoriete speelgoed op de foto. Om 14.30 uur is een ballonnenwedstrijd. Ook is er een loterij waarvan om 15.30 uur de winnaars bekend zullen worden gemaakt. De opbrengst van de loterij gaat naar de Amsterdam City Swim op 6 september 2015 waar Peter’s vrouw en dochter aan mee zullen gaan doen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor de speel- en spelletjesmiddag kan via de website van Peter’s Pakhuis. Heb je vragen over deze middag, stuur dan een e-mail naar registratie@customerview.nl.