Ingezonden

Start bouw tweede fase Kijkers in het groen – de Groene tuinen Driebergen

(ingezonden door Jansen de Jong)

Beste redactielid,

Met dit bericht willen wij u op de hoogte brengen dat wij in Driebergen starten met de bouw van de tweede fase van de woningen “Kijkers in het groen”. Dit zijn bijzondere duurzame woningen met sedumdaken. Wij zouden het op prijs stellen als u hier aandacht aan wilt schenken in uw medium.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Janssen de Jong Projectontwikkeling.
Martijn Stemerdink
tel: 0172-630030
e-mail: m.stemerdink@jajo.com
website: http://www.jjpo.nl

Janssen de Jong Projectontwikkeling maakt onderdeel uit van de Janssen de Jong Groep. De groep van bouwspecialisten creëert vernieuwende oplossingen voor een groeiende vraag naar flexibele, betaalbare en duurzame woningen, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. De groep ontwikkelt, bouwt, renoveert, restaureert en doet onderhoud voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Janssen de Jong Groep behoort tot de landelijke top van bouwbedrijven.

Janssen de Jong Projectontwikkeling richt zich als zelfstandige, risicodragende ontwikkelaar op projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord: woningen, kantoren en winkels, maar ook bedrijfsverzamelgebouwen, scholen en (herontwikkelde) wijken. Het werkterrein beslaat heel Nederland. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft een hoofdkantoor in Son en Breugel en regiokantoren in Bodegraven, Hengelo en Venlo.

Met vriendelijke groet,
Joanne Reeves
management support