Ingezonden

Team BigaBliksem aangestoken met Roparun-virus

(ingezonden door Bigagroep)

 

Maandag 25 mei haalde team BigaBliksem met een snelheid van 10,99 km per uur de finish van de Roparun. Op de Coolsingel in Rotterdam werd het team feestelijk binnengehaald na een lange estafetteloop vanuit Parijs, door Nelly Kooiman. Het doel van de Roparun is het bijeen brengen van zoveel mogelijk sponsorgeld om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken. De verwachting is dat het BigaBliksem-team zo’n vijfduizend euro heeft ophaalt.

 

Teamcaptain Jeroen Verheijen was na afloop zeer tevreden over de prestatie van het team. ‘Zoiets neerzetten met collega’s van Biga Groep voor het goede doel is ongelooflijk. We hadden twee teamleden die de Roparun een keer eerder hebben meegemaakt maar voor de andere 18 teamleden was het de eerste keer. Het was echt een teamprestatie. De chauffeurs, masseurs, fietsers, lopers en verzorgers; iedereen heeft er hard voor geknokt.’

 

Donateurs

Veel donateurs uit de regio steunden het team en het goede doel. Biga Groep stelden de bussen beschikbaar en de teamleden verkochten loten en wijn. Het team is aangestoken met het Roparun-virus dus de kans dat zij volgende jaar weer mee gaan doen aan de Roparun is groot.

 

Biga Groep is de ondernemende organisatie in Midden Nederland die voor vijf gemeenten de Wet sociale werkvoorziening uitvoert. Doelstelling van deze wet is het begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Ook bieden zij trajecten aan andere groepen die moeilijk aan een baan komen. Biga Groep geeft maatschappelijk verantwoord ondernemen een gezicht.

%d bloggers liken dit: