Agenda

80-BEATS met Veronica DJ bij Grand Café Bergse Bossen

(ingezonden door Bergse Bossen)

De 80-BEATS feesten van Hotel Bergse Bossen zijn ondertussen een bekend fenomeen in de regio. Blikvanger van de avond is Veronica DJ Hilco.

“Het wordt een feestje der herkenning”, vertelt DJ Hilco. “Dus we gaan van Kool & The Gang naar de Spice Girls, en van Michael Jackson naar Snap en Dr.Alban. Maar ook de grote 00’s hits van Rihanna, Tiësto en Robin S worden niet vergeten. Of dans je liever mee met de Macarena? Zing je alles mee van 2 Unlimited en Madonna? Niet te vergeten…de lekkere lage tempo’s van nummers als (I am Not Your) Casanova en Return of The Mack, en grootheden als Will Smith, Five en Montell Jordan. En natuurlijk zal voor de echte “die hards” ook de Happy Hardcore niet ontbreken.” Het belooft dus voor iedereen een swingend feest te worden met herkenbare hits.

DJ Hilco heeft ruim 20 jaar ervaring in het draaien van dansbare hits. Hij reist voor Radio Veronica door het hele land en staat op allerlei evenementen. In zijn werkzaamheden bij Sky Radio, Radio Veronica, en evenementenbureaus staat hij vooral bekend om zijn goede wisselwerking met het publiek. Op 6 juni staat DJ Hilco vanaf 20.30 uur in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen.

Met Champions League finale..

Voor degenen die de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus niet willen missen is er een groot scherm in een gezellig ingerichte ruimte vlakbij het Grand Café. Zo kan er eerst genoten worden van spannende voetbalmomenten en daarna van de muziek.

 

Tickets

Kaarten in de voorverkoop bij Gall & Gall Driebergen, Ruud Jansen Schoenen, Hotel Bergse Bossen of online

Voorverkoopprijs € 12,50.

Kaarten aan de deur (indien nog niet uitverkocht) € 15,00.

Meer info: www.bergsebossen.nl/80beats of “Like” Bergse Bossen op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuws over evenementen