Agenda

Top comedians bij standup comedynight Bergse Bossen

(ingezonden door Bergse Bossen)

Op vrijdag 19 juni staat er een mooie line up van top comedians klaar voor de Stand Up Comedy Night in Grand Café Bergse Bossen. In samenwerking met het ComedyHuis is het Bergse Bossen gelukt om Adam Fields naar Driebergen te halen. Adam Fields wordt door de grootste internationale comedians geprezen als één van de grappigste ter wereld. “Hij is levendig en visueel en doorspekt zijn spontane grappen met schizofrene sprongen naar andere persoonlijkheden”, aldus één van de vele recensies. Met zijn geanimeerde stijl en Britse humor in goed verstaanbaar Engels gemengd met grappige Nederlandse intervallen, is hij de ideale headliner van elke comedynight. Deze zeer ervaren comedian stond op internationale festivals en comedypodia over de hele wereld en heeft vele TV optredens op zijn naam staan.

Maar ook voordat Adam Fields van start gaat, hoeft niemand zich te vervelen. De avond wordt aan elkaar gepraat door MC (master of ceremony) Soula Notos van ComedyHuis Utrecht. Als Hollands-Griekse die opgroeide te midden van schreeuwende en druk gebarende familieleden vluchtte zij al jong in Comedy. Deze “Funny’s Funny Female Comedian of the year (2011)” introduceert op energieke en originele wijze: de geboren en getogen ‘Limbo’ Bram van der Velde, opkomend comedytalent Tom Montfrooy en de brutale, scherpe, “soms op het randje” Johan van Gulik die met zijn platte Amsterdamse accent overal direct de lachers op zijn hand heeft. Ook Bram van der Velde en Johan van Gulik traden op in diverse TV shows en stonden op grote festivals.

Diner met korting
Om de avond compleet te maken biedt Bergse Bossen een speciaal diner met Comedykorting. Voor slechts € 20,00 boekt u een driegangen diner . De avond met diner begint vanaf 18.00 uur met een glaasje koele Gazpacho, gevolgd door een uitgebreide BBQ en daarna een ijscoupe met vers fruit. Vanaf de koffie zit u dan klaar op de beste plekken voor de optredende comedians. De show begint om 20.30 uur.

Kaartverkoop en reserveren
Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.bergsebossen.nl/standupcomedy of bij Hotel Bergse Bossen – Traaij 299 – Driebergen. Normale prijs is € 15,00 maar in voorverkoop ontvangt u een korting van € 2,50. Studenten en scholieren krijgen in de voorverkoop zelfs € 5,00 korting. Inclusief diner is de voorverkoopprijs voor volwassenen € 32,50 en voor scholieren/studenten € 30,00.