Ingezonden

Lintje voor de heer Huisman

(ingezonden door gem Zeist)

 

Op vrijdag 12 juni 2015 ontvangt de heer Huisman, inwoner van Zeist, om 16.00 uur uit handen van de burgemeester van Doetinchem, de heer Joosten, een Koninklijke Onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, tijdens zijn afscheid als directeur van de Muziekschool Oost-Gelderland in Doetinchem.

 

Als directeur van de Biltse Muziekschool en directeur van de Muziekschool Oost-Gelderland heeft de heer Huisman zich met hart en ziel ingezet voor het cultuur- en muziekonderwijs. Daarnaast vervulde hij vele maatschappelijke functies in op het gebied van cultuur. Hij was vaak initiatiefnemer, soms begeleider, soms fondsenwerver en soms zelfs de maker en drijvende kracht van talloze culturele initiatieven en manifestaties.