Driebergen

Brand Janshof na kortsluiting

De brand vrijdagochtend vroeg in appartementecomlex Janshof is waarschijnlijk het gevolg van kortsluiting in een meterkast. Negentien bewoners hebben het complex rond 02.00 uur in allerijl moeten verlaten. Zij bivakkeren voorlopig elders. De ergste troep is inmiddels opgeruimd, en alle sloten zijn vervangen. Schoonmaken gaat nog even duren. De gemeente heeft middels een persbericht laten weten dat burgemeester Naafs 'afgelopen nacht (vr25/11) ter plekke was om de bewoners een hart onder de riem te steken.'

 

Heuvelrug

Brand Janshof na kortsluiting

De brand vrijdagochtend vroeg in appartementecomlex Janshof is waarschijnlijk het gevolg van kortsluiting in een meterkast. Negentien bewoners hebben het complex rond 02.00 uur in allerijl moeten verlaten. Zij bivakkeren voorlopig elders. De ergste troep is inmiddels opgeruimd, en alle sloten zijn vervangen. Schoonmaken gaat nog even duren. De gemeente heeft middels een persbericht laten weten dat burgemeester Naafs 'afgelopen nacht (vr25/11) ter plekke was om de bewoners een hart onder de riem te steken.'