Ingezonden

Twizy’s beschikbaar voor gasten Amerongse berg

(ingezonden door Landal Greenparks)
Overberg, 8 juli 2015 – Landal Amerongse Berg biedt gasten deze zomer de mogelijkheid om er op uit te trekken in een Twizy, het volledig elektrische 2-persoons voertuigje van Renault. Daarmee ontdekken gasten niet alleen de ‘geheimen’ van de regio, maar maken zij tevens kennis met elektrisch rijden.

Op dinsdag 21 en 28 juli en dinsdag 4 augustus kunnen gasten van Landal Amerongse Berg de omgeving van het park verkennen met een elektrische Twizy. Op die dagen is het bedrijf Edrive4Fun aanwezig op het park om gasten wegwijs te maken.
 
“Er is een zestal Twizy’s beschikbaar voor verhuur aan onze gasten. Daarmee kunnen zij tochtjes maken van een half uur tot anderhalf uur. We hebben daarvoor enkele leuke routes ontwikkeld, die met de kaart of via GPS kunnen worden gevolgd,” aldus Catootje Westermann, general manager van Landal Amerongse Berg. “Bij Landal zeggen we ‘ontdek wat groen kan doen’; dat krijgt nu een leuke dubbele betekenis door het elektrisch rijden!”

Als de rijervaringen van gasten positief zijn, wordt overwogen om de Twizy’s op te nemen in het activiteitenprogramma van het park. Edrive4fun exploiteert het eerste Twizy station in Nederland, op 150 meter afstand vanaf het NS-station in Gouda. Hier worden de Twizy’s opgeladen met (zonne)stroom van eigen zonnepanelen. Deze zonnepanelen leveren 4000 kWh stroom, elk jaar goed voor bijna 35.000 schone Twizy kilometers.
 
Wie verzekerd wil zijn van een Twizy-tochtje, kan reserveren via amerongseberg@landal.com of tel. 0318-509070.