Agenda

SUMMERBEATS (III) Danceparty voor 30-plusssers

(ingezonden door Bergse Bossen)
Op 12 september 2015 is het weer tijd voor “SUMMERBEATS”, dé Danceparty voor 30-plussers in Grand Café Bergse Bossen in Driebergen!

Surf & Beach
Ook dit jaar heeft deze populaire danceparty weer een thema: “Surf & Beach”. Dit betekent niet dat de muziek in deze stijl zal zijn… want SummerBeats blijft natuurlijk gewoon de danceparty met de hipste muziek van nu! Wel zal de “look & feel” gekenmerkt worden door de relaxte surf en beachsfeer. Retro volkswagenbusjes, surfplanken, strandzand, vuurschalen, flesjes Corona , Gin Tonic en lome hangmatten. Een passende outfit zal dit jaar dan ook niet al te moeilijk zijn!

Verschillende ruimten
Als het mooi weer is, start het feest buiten met een lounge DJ. Alle reden dus om er op tijd te zijn. Daarna gaat het weer los in het – tot club omgetoverde – Grand Café waar een goede DJ, trendy licht- en showeffecten en supergoed geluid zorgen voor de rest.

Let op speciale acties!
Wil je voor SummerBeats eerst gezellig samen eten? Of wil je de bijzondere, en zeer hippe, SummerBeats drankjes alvast voorproeven? Wil je highlights in je haar voor het ultieme beachgevoel? Of een relaxte surfstyle outfit? Houd dan komende tijd de Bergse Bossen Facebookpagina in de gaten want verschillende Driebergse bedrijven bieden deze zomer leuke SummerBeats acties aan waarmee je extra korting krijgt op je kaartje voor deze 30+danceparty.

Tickets
Kaarten kosten normaal € 15,00 maar in de voorverkoop krijg je korting en is de prijs
€ 12,50. Wees er op tijd bij want SummerBeats is altijd snel uitverkocht.

Voorverkoopadressen:
De Mol Dranken – Traaij 102
Jansen Schoenen – Traaij 17
Gall & Gall – Binnenhof 2
Hotel Bergse Bossen – Traaij 299
Meer informatie en een “moodboard” ter inspiratie, vind je op: www.bergsebossen.nl/summerbeats volg Bergse Bossen op Facebook en blijf op de hoogte van alle evenementen