Heuvelrug

Chaos op NS-Driebergen-Zeist door kapotte bus

Chaos op station Driebergen-Zeist. Geen treinverkeer naar het oosten tot een uur of twaaelf. Reden is een kapotte bus, die de spoorbomen belet te sluiten.

De versnellingsbak van de bus ging kaduuk, bus stond stil en bomen konden niet dicht. Treinen bleven binnenlopen maar stopten voor de overgang, zodat er rond halftien wel vijf treinen verzameld stonden, aldus Hillridge junior, die zelf nog net op een terugkerende trein naar het westen kon springen.

Tijd voor een fotootje was er daarom helaas niet, Hillridge houdt zich aanbevolen voor mooie beelden, eventuele ontwikkelingen en correcties. Kan naar hillridge@xs4all.nl of naar @Hillridge op twitter. Desnoods ook naar Nieuwspost Heuvelrug op facebook. Of gewoon hieronder als reactie natuurlijk.