Ingezonden

Eerlijk genieten bij de Duurzame Markt op Belcour en Allegrotuin

(ingezonden door gem Zeist)

 

Genieten van eerlijke producten? Van groenten en fruit uit de streek? Of mooie handgemaakte meubels en accessoires bekijken? Dat kan op zaterdag 10 oktober van 11 tot 16 uur op de Duurzame Markt. Deze wordt opnieuw gehouden op het Belcour en in de naastgelegen Allegrotuin. Op de markt vind je ook hapjes en sapjes en allerlei mooie ambachtelijke en creatieve producten uit Zeist en de regio. Dit jaar: met een Facebook winactie!

 

Terras bij lekker herfstweer

Ondernemers uit Zeist en omstreken laten u proeven en genieten van een streekbiertje of biologische lekkernijen. Er is een terras waar je even kan bijkomen onder het genot van een eerlijk kopje koffie of thee met een stuk taart, gemaakt door mensen met passie voor hun vak, die u van alles kunnen vertellen over de herkomst en productie van hun waren.

 

Ook kun je snuffelen tussen unieke gepimpte vintage meubels, oude sieraden laten repareren of een echt spinnewiel in werking zien. Wat dacht je van een sportieve fiets met aandacht voor duurzaamheid en een opvallend design? Daarnaast staan er organisaties waar je informatie kunt krijgen over autodelen, energiebesparing en het inkopen van groene stroom samen met anderen.

 

Facebook winactie
Wilt u op de hoogte gehouden worden over deelnemers, acties enz. van de Duurzame Markt? Kijk dan op www.zeist.nl/duurzamemarkt of op www.facebook.com/gemeentezeist (kijk bij geplande evenementen). Upload uw leukste selfie tijdens de duurzame markt op deze evenementenpagina en maak kans op een cadeaupakket.

 

De Duurzame Markt wordt georganiseerd door Gemeente Zeist en Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU) samen met lokale en regionale ondernemers en vrijwilligers.