Ingezonden

Zeist trots op gouden judoka Bianca van Laar

(ingezonden door gem Zeist)

 

Bianca van Laar, inwoonster van de gemeente Zeist, zette afgelopen zomer een meer dan bijzondere prestatie neer. Tijdens de Special Olympics in Los Angeles werkte Van Laar al haar tegenstanders binnen een minuut door een ippon (een wedstrijdpunt) tegen de grond en verzekerde zich daarmee van het judo goud. Reden genoeg voor wethouder Sport Sander Jansen om Bianca persoonlijk te feliciteren op het gemeentehuis.

 

Wethouder Sander Jansen: “Zeist is zeer trots op deze prestatie van Bianca van Laar. Zij heeft op een fantastische manier goud gewonnen. Zij zet de aangepaste sporten op een aansprekende manier op de kaart. Ik feliciteer haar dan ook graag persoonlijk en hoop dat zij een inspiratie is voor andere inwoners van de gemeente Zeist!”