Heuvelrug

Over bommen op ISIS en advocaten op Reed Elsevier

Nauwelijks iets van doen met de Heuvelrug, deze twee stukjes. De een best grappig en hoopgevend, de andere ingewikkeld en minder hoopgevend.

Aan de achterkant van Hillridge bouwt Abumelle aan een nieuwe website, met stukken die over de rand van de Heuvelrug vallen. Omwille van de tegenwoordig zo noodzakelijke marketing wil Hillridge toch even je aandacht erop vestigen: Het ene stuk gaat over een akkefietje tussen Hillridge en Reed Elsevier, is gratis voor iedereen en kun je hier vinden, en ook hier.

Het andere stuk is best actueel nu gaat over de vervagende grenzen in het Midden-Oosten, waarom je beter geen bommen gooit en wat diplomaten denken dat er wel moet gebeuren. Dat stuk vindje hier  (abonnees van Hillridge) of hier op Blendle.