Heuvelrug

Kazerne in eenvandaag

Het actualiteitenprogramma Eenvandaag besteedde ondanks eerder aankondigingen vanavond alweer geen aandacht aan de Doornse marinekazerne. Misschien morgen wel. Dan komt wellicht ook wethouder Pamboer in beeld, die meewerkte aan het item.

Minister Hillen wil de Van Braam Houckgeestkazerne verhuizen naar Vlissingen, en krijgt daarbij hulp van de provincie Zeeland , CdK Peijs en Vlissingen zelf. Maar de gemeente Utrechtse heuvelrug wil de kazerne graag voor Doorn behouden. Half april beslist de minister of de verhuizing al dan niet doorgaat. Een vandaag zocht – naar eigen zeggen–  alvast voor de minister uit wat de beste optie is. Kijk hier of de uitzending vanavond wel doorgaat.
Later meer………….   


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen