Heuvelrug

Naafs 2018; nog vier dagen

naafs en prakke

Komende donderdagavond besluit de gemeenteraad in een geheime vergadering over de herbenoeming van burgemeester Frits Naafs. Kort daarna zal het besluit publiek worden gemaakt.

Ondanks de geheimhouding heeft de herbenoeming van Frist Naafs de afgelopen weken toch wat stof doen opwaaien. Reden was een oproep van de lokale afdeling van D66 ook de burger hierbij aan het woord te laten. Hoewel de gemeenteraad negatief adviseerde, heeft D66 de mening van de inwoners toch gepeild, met volgens het eigen persbericht 'enkele tientallen reacties tot gevolg'.  D66-raadslid Prakke zou deze reacties proberen in te brengen in de drie of vier geheime vergaderingen die hierover zijn gehouden.

Kort na de oproep van D66 is hillridge.nl een internetpoll gestart over de herbenoeming van de burgemeester. Een kleine tweehonderd stemmen zijn tot op heden uitgebracht, overwegend tegen de directe herbenoeming. Stemmen kan hier nog tot donderdagavond 20.00 uur, het aanvangstijdstip van de geheime vergadering.  

 

naafs en prakke

 

{jvotesystem poll=|9|}