Heuvelrug

Zevende thriller van Marco Books

Callista MPO Books

De Doornse auteur Marco Books heeft zijn jongste thriller voltooid: De dood van Callista de Vries

Het is de zevende titel van thriller-auteur Marco Books, die al zijn verhalen op de Heuvelrug laat afspelen. De jongste titel zelfs helemaal in het zuid-oostelijke puntje van de Heuvelrug, in de Blauwe Kamer, een nat natuurgebied onderaan de Grebbeberg. Daar wordt het lijk van een vrouw gevonden; het begin van een nieuwe speurtocht van het Heuvelrug rechercheteam, onder leiding van inspecteur Petersen.

Volgens een persbericht heeft de Doornse trillerauteur zich met zijn jongste boek opnieuw overtroffen. Het boek ligt voor 17,95 in de plaatselijke boekhandel, maar is ook te bestellen via internet. Via de website van MPO Books is overigens ook een van de even titels van Books kosteloos te downloaden.

 

Callista MPO Books