Driebergen

Hulde aan eerlijke vinders

Vanochtend kon hillridge een kwijte lens gewoon ophalen op de plaats van verlies. Eerder hetzelfde met zijn porte monnaie.

Read More

Er bestaan veel eerlijke mensen op de Heuvelrug, blijkt. Dat is fijn voor mensen die slordig zijn, zoals hillridge. Twee weken geleden viel er zomaar een portemonnee uit zijn korte broek, merkte hij tien minuten later bij de kassa van de supermarkt. Een snelle zoektocht eindigde bij twee politiemensen, die patrouillerend over winkelstraat Traaij de portemonnee kregen overhandigd van de bakker, die de portemonnee even daarvoor ontving van een 'man met twee jonge kinderen die elke dag brood komt kopen', en de portemonnee op straat had aangetroffen. Hulde aan de man met twee jonge kinderen die elke dag brood komt kopen, maar waarvan de naam onbekend is.

Gistermiddag wisselde hillridge even de lange lens voor de brede lens op zijn camera, om de verbouwing van autoschool IVA vast te leggen. Maar -slordig- liet de lange lens op een paaltje staan, merkte hij vier uren later. Vanochtend kon hij de lens gewoon ophalen bij de receptie van de school, waar werkmannen die de lens toch maar van het paatlje hadden gehaald hem hadden achtergelaten. Conclusie: hillridge verdient een lintje, omdat hij telkens weer mensen in staat stelt andere mensen heel erg blij te maken.