Driebergen

Schoolplein

Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen knipte Hillridge een tweetberichtje uit voor de lezers, omdat de inhoud goed beschouwd even begrijpelijk als dieptriest is. 

Read More

Het bericht is afkomstig van een Driebergse wijkagent en spreekt voor zichzelf. Politieagenten twitteren in toenemende mate over veiligheidszaken, iets waar collega Schaaij in de Doornsche Kaap onlangs terecht aandacht aan besteedde.

Soms zitten er tweets tussen die de wenkbrauwen doen fronsen, of een glimlach produceren, bijvoorbeeld het tweetje dat een buurt moet oppassen voor 'Oostbloktypes' of dat er opgepast moet worden voor Ieren.

Onderstaand is er een uit de fronscatergorie, want wat is nu eigenlijk het diepste wezen van een school(plein).

tweet schoolplein

tweet ieren

 

tweet oostbloktypes