Heuvelrug

Aannemer belooft lek te dichten

Ballast Nedam gaat de lekken in het nieuwe kantoor van de gemeente Utrechtse heuvelrug repareren, zegt een persvoorlichter van het bedrijf.

Read More

Afgelopen donderdag meldde wethouder Homan de lekken, zoals door Hillridge de dag erop bericht. Het zou gaan om meerdere gebreken in de ondergrondse gebouwen van het nieuwe gemeentekantoor in Doorn. De schade zou in de miljoenen kunnen lopen, aldus Homan. ‘We kunnen ons niet herkennen in het beeld dat het artikel oproept,’ aldus adviseur media relations Adrie van Kessel, die vrijdag vergeten was Hillridge te bellen, in de hectiek die ontstond nadat ook de Telegraaf op het nieuws sprong.

‘Wat wel klopt is dat er een aantal opleverpunten open staan, en daar hebben we op korte termijn een gesprek over met de gemeente. Op directieniveau ja, ook dat klopt. Ik ga niet in op de inhoud, dat bespreken we vooral met de gemeente. Vanzelfsprekend is in elk geval dat die opleverpunten hersteld moeten worden,’ aldus Van Kessel. 

102

666

668