Ingezonden

Back to School party 2013: Candyland!

(ingezonden)

Back to School party 2013: Candyland!

Scholieren zijn straks in één keer klaar voor het nieuwe jaar

In voorbereiding op het nieuwe schooljaar organiseert Boek&Koek samen met andere ondernemers uit Woudenberg, Doorn, Soest en Veenendaal een speciale koopavond voor de (aankomend) schoolgaande jeugd uit de regio. Een unieke samenwerking voor een uniek event in de regio!

Woensdagavond 3 juli tussen 18:00 en 21:00 is de boekwinkel aan de Raadhuislaan 9 in Maarn speciaal open voor jongeren. Leerlingen vanaf groep 5 kunnen deze avond alles regelen voor het nieuwe schooljaar. Van de bekende schoolagenda’s, ringbanden en kaftpapier van diverse populaire schoollijnen, tot aan make-up, tassen, accessoires en laptops, tablets, koptelefoon tot studiebegeleiding, fiets en verschillende sportactiviteiten.

Naast vele messcherpe aanbiedingen en acties die alleen deze avond zullen gelden, kunnen jongeren hier terecht voor informatie over studiebegeleiding, ze kunnen minihockey spelen en make-upadvies krijgen. Ook zal Blomdance met studio’s in Doorn en Maarn een spetterend optreden verzorgen. Daarnaast verzorgen schrijversgroep CircusPatz en autobedrijf Bochane elk een unieke actie!

Inschrijven voor de Back-to-schoolparty kan bij Boek&Koek in Maarn en LAVIE womenswear in Woudenberg. Of via www.facebook.com/boek&koek. Na inschrijving ontvang je een toegangspasje waarmee je recht krijgt op de aanbiedingen en acties.

Boek & Koek is eind vorig jaar geopend aan de Raadhuislaan 9 in Maarn. De winkel heeft naast een breed assortiment boeken, tijdschriften en kantoorartikelen ook een groot aanbod aan educatief en verrassend speelgoed.