Ingezonden

Ballast Nedam: leer ons kennen

(ingezonden)

Ballast Nedam bouwt voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug een nieuw kantoor. In dit kantoor worden medewerkers van de gemeente centraal gehuisvest in een flexibel kantoorconcept. Het nieuwe kantoor is een ontwerp van Inbo Architecten en bestaat uit drie in rustieke stijl uitgevoerde paviljoens passend in de Stichtse Lustwarande. De drie gebouwen zijn ondergronds met elkaar verbonden en via een openbare ondergrondse parkeergarage met Cultuurhuis Pleiade.

Het nieuwe kantoor wordt zeer duurzaam en het definitieve ontwerp behaalt zelfs het GreenCalc+ A-Label (MilieuIndexGebouw score: 235) en als gemiddelde GPR-score (cijfer voor duurzaam bouwen) een 8. Op energie wordt een 8.3 gehaald. Dit komt door een bijzonder goede isolatie, zoals drielaagsglas, een zeer efficiente verwarming met behulp van warmte-koudeopslag en duurzame energie-opwekking met zonnepanelen.

Ballast Nedam nodigt u uit om te komen kijken op het bouwproject nieuwbouw kantoor Gemeente Utrechtse Heuvelrug tijdens de dag van de Bouw op :

zaterdag 2 juni, tussen 10.00 en 16.00 uur ingang Dorpsstraat in Doorn.

Onder begeleiding worden er rondleidingen gegeven over het project en is er door de architect een tentoonstelling neergezet.

Belangrijk om te weten:

„h De bouwplaats is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden

„h In verband met de veiligheid zijn kinderen welkom vanaf 12 jaar onder begeleiding.

„h Parkeren op het bouwterrein is niet mogelijk, doch wel in de nabije omgeving

„h Met eventuele vragen kunt u terecht bij de medewerkers van de organisatie, die herkenbaar zijn aan het Ballast Nedam shirt.

WE ZIEN U GRAAG OP 2 JUNI A.S. TIJDENS DE

DAG VAN DE BOUW