Ingezonden

‘Kerstplein’ Rijsenburg

Kerstplein in wording

(ingezonden door vriend van Kerkplein)

Het lijkt alsof het kerkplein van Rijsenburg kunstmatig wordt voorzien van sneeuw voor het kerstfestijn van a.s. zondag 8 december, maar het is slechts gezichtsbedrog. De laatste hand wordt gelegd aan het nieuwe plaveisel van grind dat op een sneeuwwitte honingraat ondergrond wordt gestort. A.s. zondag is het geheel vernieuwde kerkplein in Kerstfeer te bezichtigen. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is er die dag van alles te doen. De meeste winkels zijn open, maar er kunnen o.a. ook kerstbomen worden gekocht met bijpassende kerstversiering en ambachtelijke kaarsen. Er is een levende Kerststal en natuurlijk komt de Kerstman ook langs. Onder het motto ‘Komt allen tesamen’ wordt iedereen van harte uitgenodigd.

Kerstplein in wording