Ingezonden

Open Coffee Notabelen in Doorn

Vrijdag 31 januari: Open Coffee Notabelen in DoornWebmaster Zakelijk Heuvelrug, 2014-01-29 23:47

 

Vrijdag 31 januari van 9 tot 11 uur organiseert Zakelijk Heuvelrug weer de Open Coffee. Deze vrijdag heten we je van harte  welkom in de Notabelen, Plein 1923 in #Doorn.

 
Wat is Open Coffee? 
Open Coffee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie. Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere maand in Nederland gehouden wordt op meer dan 300 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per bijeenkomst, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.
Voor wie is Open Coffee?
Open Coffee is eigenlijk voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Daarom zie je vaak jonge- en gevestigde ondernemers, directieleden maar ook startende ondernemers op de bijeenkomsten. Het vooropgezette doel is je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Graag tot vrijdag aanstaande.

Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen