Ingezonden

winnaars sportprijzen 2013 gemeente Utrechtse Heuvelrug

Tijdens het Sportgala van de gemeente Utrechtse Heuvelrug op 31 januari 2014 werden de sportprijzen 2013 uitgereikt. In een vrijwel uitverkochte De Binder in Leersum waren bekende en minder bekende gasten aanwezig om de prijzen uit te reiken. De presentatie was in handen van sportpresentator Hans van Zetten en Helma Zenner van Zenner Dance Masters. Er waren diverse gastoptredens. Het gemeentelijk Sportgala is een jaarlijks eerbetoon aan de sport, mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors. Sponsoren die de prijzen mogelijk maakten waren: Verzuimfocus BV, Rabobank-Heuvelrug, Somatic, Korps Mariniers, Tenniscentrum Heuvelrug en Sportcentrum Laco De Zwoer.

 

Sportiefste Basisschool 2013: Christelijke basisschool De Zonheuvel uit Driebergen-Rijsenburg

Sporttalent 2013: Zwemmer Sven Dogger (17) uit Driebergen-Rijsenburg

Sportvereniging 2013: Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel  uit Doorn

Sportvrouw 2013:  Korfbalster Barbara Brouwer (20) uit Doorn

Sportploeg 2013: Het 1e hockeyteam meisjes B van de Doornse Hockey Club. Het team bestaat uit: Stephanie Berger, Robyn Bos, Debra Bos (Aanvoerder), Jasmijn Eimers, Nadine Goes, Fleur Hakkens, Puck Hoogeboom, Liselotte Polders, Suzanne van Rijen, Claire Valkenburg, Laurien Vos (Aanvoerder), Milou van Wijck, Floor van der Zalm (Keeper) en Annelot Zondervan. 

Sportman 2013:  Ultra langeafstand loper Jeroen Renes  (39) uit Maarsbergen.