Agenda

Jaarvergadering PCOB Driebergen

Persbericht ingezonden door PCOB afdeling Driebergen

Jaarvergadering PCOB afdeling Driebergen

DRIEBERGEN. De PCOB afdeling Driebergen organiseert op maandag 10 maart 2014 de jaarvergadering. De middag begint om 14.00 uur en vindt plaats in de Parklaankerk, Parklaan 7 te Driebergen.
De nieuwe voorzitter van de afdeling wordt voorgesteld, de jaarstukken komen aan de orde en Dick Steenwijk presenteert onder de titel ’t Vergeetboek van Driebergen historische wetenswaardigheden van Driebergen-Rijsenburg.
De min of meer herkenbare verleden tijd van het dorp Driebergen omspant een periode van zo’n zes of zeven eeuwen. Wat zich in die lange tijd in Driebergen heeft afgespeeld, wat talloze generaties van Driebergenaren hier hebben beleefd en hoe ze hebben geleefd… te veel om op te noemen.
Op basis van wat Steenwijk in de loop der jaren zoal heeft opgediept uit archieven, zal hij proberen een beeld te schetsen van de geschiedenis van Driebergen. Het blijft bij een schets (met hier en daar wat zwaarder aangezette accenten), want om het hele verhaal van Driebergen te vertellen, daarvoor is meer tijd nodig dan op die middag van de 10e maart beschikbaar is. Driebergen in het vergeetboek? Geen sprake van!
Gasten zijn van harte welkom. Bij vervoersproblemen bellen naar (0343) 512716.