Agenda

Plantenruilbeurs Leersum

(ingezonden door B&N Leersum/Amerongen)

Plantenruilbeurs

Het is weer lente in de tuin. Daarbij horen natuurlijk ook tuinactiviteiten. Staat alles op de juiste plek? Moeten er planten uit? Zijn er open plekken ontstaan? Kortom, tijd voor de plantenruilbeurs.
Op zaterdag 12 april organiseert de Vereniging voor Dorp en Natuur Amerongen – Leersum weer de plantenruilbeurs op het veldje tegenover het parkeerterrein van de Honingraat in Leersum, van half 11 tot half 12.
Neem wat afgestoken pollen of stekjes mee (het hoeft niet in potjes). En kijk wat er van uw gading is bij de planten die anderen meenemen. Ook vijverplanten en moestuinplantjes, zaden en dahliaknollen zijn van harte welkom. Het gaat er gezellig en informeel toe. De ruilbeurs is voor iedereen, niet alleen voor leden. Hebt u als beginnend tuinier nog niets te ruilen, kom dan tegen half twaalf even een kijkje nemen. Er is meestal wel wat over.