Agenda

MARTIN HURKENS OPERACONCERT 25 mei

(ingezonden door Operaconcerten.eu)

Holland’s Got Talent ster MARTIN HURKENS
BEREID ZICH VOOR OP OPERACONCERT 25 mei
in Driebergen-rijsenburg
Martin Hurkens, de tenorsolist die bekend werd door het winnen van Holland’s Got Talent in 2010,
is al volop in voorbereiding voor zijn concert op 25 mei a.s. in de kerk op het historische kerkplein
van Driebergen-Rijsenburg. Samen met zijn vaste pianiste en een ‘bijzondere gast’ hebben zij inmiddels het programma van die middag in de steigers staan.
Die zondagmiddag zal Martin Hurkens vanaf 16.00 uur diverse beroemde operawerken ten gehore brengen. O.a. het majestueuze Nessun Dorma uit de opera Turandot, het emotievolle E lucevan le stelle uit Tosca en het befaamde La donna é mobilé uit Rigoletto. Maar o.a. ook O Sole Mio en het Avé Maria van Schubert behoren tot het repertoire van Martin Hurkens. Al met al anderhalf uur lang betoverende muziek in de schitterende ambiance van de kerk St. Petrus Banden aan het historische Kerkplein van Driebergen-Rijsenburg.
Martin Hurkens zegt zelf over zijn a.s. concert in Driebergen-Rijsenburg: ‘Toen ik werd benaderd door de enthousiaste initatiefnemers en de prachtige kerk van Rijsenburg zag twijfelde ik geen moment. De meest ideale combinatie, zo’n schitterende kerkruimte gevuld met de mooiste operaklanken. Herkenning en emotie, zijn vaste onderdelen van mijn optredens en brengen mijn toehoorders in vervoering. Ik kan haast niet wachten tot het zover is. Vaak treed ik op in mijn provincie Limburg, maar nu zo’n optreden op zo’n prachtige plek in Driebergen-Rijsenburg, daar zie ik echt naar uit!”
De toegangsprijzen voor het bijzonder operaconcert bedragen EURO 18,75. Voor de 1e rijen geldt een prijs van EURO 24,75. Kaarten kunnen worden gekocht bij het VVV aan de Slotlaan 24 in Zeist, het VVV aan de Amersfoortseweg 27 in Doorn, bij Restaurant ‘t Wapen van Rijsenburg in Driebergen en bij Jansen Schoenen, Traay 17 in Driebergen. Ook kunt u toegangskaarten reserveren per email via: info@operaconcerten.eu