Ingezonden

Jaarverslag van Welnúh voor wethouder Hans Nijhof

(ingezonden door Welnuh)

Uitreiking eerste exemplaar van het Jaarverslag van Welnúh aan wethouder Hans Nijhof

Hans Nijhof, de nieuwe Wethouder Coördinator Transities ontving afgelopen woensdag het eerste exemplaar van het Jaarverslag van Welnúh. Het verslag werd uitgereikt door Lars van den Sigtenhorst, staffunctionaris communicatie en werkcoach bij Welnúh. Met het jaarverslag wil de welzijnsstichting een breed publiek informeren over haar werkzaamheden. Samen met vrijwilligers, belanghebbende organisaties en inwoners van de Utrechtse Heuvelrug biedt Welnúh een vraaggericht aanbod van diensten en activiteiten om de leefbaarheid, zorg en welzijn te bevorderen. In het verslag wordt stilgestaan bij de belangrijkste projecten van Welnúh in 2013. Geïnteresseerden kunnen zelf ook een exemplaar ophalen bij de verschillende steunpunten WZW, De Vijver in Driebergen of bij de receptie in het centrale kantoor aan de Kampweg in Doorn.