Agenda

Opendag Scouting Driebergen

 

Open dag op Scouting Driebergen op zaterdag 21 juni

 

DRIEBERGEN/RIJSENBURG – Scouting Driebergen houdt op het Scoutingterrein open dag op zaterdag 21 juni van 12.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden en bezoekers kunnen meedoen aan onder andere een survivalbaan met kabelbaan en veel meer.

 

Scouting Driebergen bestaat dit jaar 90 jaar en dit is de derde open dag die georganiseerd wordt op het scoutingterrein. Elk jaar wordt deze middag drukker bezocht door Driebergenaren. Er zijn allerlei leuke activiteiten voor kinderen te doen. De grootste favoriet is het broodje bakken. Kinderen kunnen hierbij zelf het deeg op een stok prikken en boven een kampvuurtje bakken.

 

Scouting is voor kinderen van 5 tot en met 17 jaar. Elke zaterdagmiddag worden er leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd voor deze kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen. De activiteiten van de open dag zijn een goed voorbeeld van de uitdagende activiteiten die tijdens de opkomsten worden gedaan.

 

Ben je benieuwd naar wat Scouting eigenlijk is of lijkt het je leuk om lid te worden van Scouting Driebergen en elke zaterdagmiddag leuke, uitdagende activiteiten buiten in het bos te doen? Kijk dan voor meer informatie op www.hermansgroep.nl, of kom eens langs om kennis te maken op 21 juni tussen 12.00 en 16.00.