Ingezonden

Scouting Driebergen viert 90 jaar

(ingezonden door Scouting)

 

 

 

DRIEBERGEN/RIJSENBURG – Scouting Driebergen vierde op zaterdag 14 juni 2014 haar negentig jarige jubileum. De Dr A.E. Hermansgroep biedt al negentig jaar lang uitdagende activiteiten aan voor kinderen tussen de 5 en 17 jaar. Dit moest natuurlijk groots gevierd worden.
Het jubileum van de Scoutinggroep werd groots uitgepakt. Er waren allerlei leuke activiteiten voor de jeugdleden variërend tussen een luchtkussen, survivalbaan, schmincken, boogschieten, een grote houten schommel en nog vele andere uitdagende activiteiten.
Het werd zelfs zo groot aangepakt dat dit moeilijk op het eigen terrein te organiseren was. Gelukkig bood het Militaire Revalidatie Centrum Aardenburg te Doorn uitkomst en mochten hier de activiteiten voor de jeugdleden geplaatst worden. De jeugdleden en de leiding willen alle medewerkers van het Militaire Revalidatie Centrum die geholpen hebben om dit mogelijk te maken hartelijk bedanken voor hun fantastische inzet.
Aan het eind van de middag ging de hele groep op het eigen terrein in Driebergen lekker eten. Een grote groep oud-leiding had voor alle deelnemers een gigantische stapel pannenkoeken gebakken. De afsluiting van de dag was traditioneel een vrolijk kampvuur wat al negentig jaar lang een gezellige traditie is. De Dr. A.E. Hermansgroep had hiermee een geweldig negentig jarig jubileum wat voor alle jeugdleden en leidinggevenden nog lang nagenieten zal zijn.
OPEN DAG OP ZATERDAG 21 JUNI. Scouting Driebergen zal komende zaterdag tussen 12:00 en 16:00 een open dag organiseren voor iedereen die wilt komen kijken hoe wij al negentig jaar lang uitdagende activiteiten voor jeugdleden organiseren.