Heuvelrug

Oud-Oranje komt naar Doorn!

Persbericht (ingezonden door DEV)

 

Oud-Oranje komt naar Doorn!

Oud-internationals van Oranje spelen op woensdag 3 september as een wedstrijd tegen het eerste elftal van DEV Doorn. De wedstrijd staat in het teken van een goed doel. Aanvang van de wedstrijd is 19.00 uur op sportpark Tuilland. Het voorprogramma start om 17.00 uur met onder meer een wedstrijd tussen twee D-pupillenteams uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug en het spel ‘latje trappen’. Kaarten gaan vanaf 8 juli in de voorverkoop en kosten 7,50 voor volwassenen en 4 euro voor kinderen (tot 13 jaar). Op de dag zelf kosten kaarten aan de poort respectievelijk 10 en 5 euro.

Een mooi event!
DEV Doorn voorzitter Marco Mud kijkt erg uit naar het treffen met topspelers van het kaliber Bergkamp, Van Hooijdonk en Van Bommel. Mud: 'Het is geweldig om op deze manier een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk doel, zoals oud-Oranje dat altijd wil bij dit soort wedstrijden. We verwachten een hoge opkomst. De wedstrijd biedt ook een mooie gelegenheid om mensen uit Doorn en omgeving kennis te laten maken met onze club en nieuwe clubaccommodatie'.

Voorverkoop
Op dit moment is nog onduidelijk met welke formatie oud-Oranje naar Doorn komt. Een ding is zeker: het gaat om voormalige topspelers die iedere sportliefhebber van televisie zal kennen. DEV Doorn gaat ervanuit dat veel mensen de weg naar sportpark Tuilland zullen weten te vinden en raadt aan op tijd een kaartje te kopen. De voorverkoop start vanaf 8 juli. Kaarten zijn te koop bij de Readshop, Fixet Doorn, supermarkt C1000 en De Notabelen in Doorn en Van den Berg Sport 2000 in Driebergen. Marco Mud: 'Wees er op tijd bij, koop snel een kaartje zodat je verzekerd bent van een bijzonder voetbalevent.' De komende weken zal via www.devdoorn.nl geregeld informatie te vinden zijn over de wedstrijd.