Gemeente

ZZP-ers in de zorg

(ingezonden door gemeent Utrechtse heuvelrug)

Uitnodiging informatieavond 14 juli voor ZZP-ers in de zorg
Thema: inkoop en contractering van ZZP-ers bij bestuurlijke aanbesteding begeleiding

Bent u ZZP-er in de zorg? Biedt u begeleiding aan inwoners van Bunnik, de Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist? Bent u benieuwd naar de manier waarop deze gemeenten voor 2015 deze zorg gaan inkopen? Kom dan naar onze speciale informatiebijeenkomst voor ZZP-ers in de zorg.

De gemeenten in de regio Zuidoost Utrecht gaan de begeleiding die vanuit de AWBZ naar de gemeente wordt overgeheveld samen inkopen door middel van ‘bestuurlijke aanbesteding’, een methodiek waarbij de gemeente langdurige, flexibele contracten sluit.

Wij nodigen u als ZZP-er in de zorg uit voor een informatieve bijeenkomst hierover. Wij leggen u graag wat bestuurlijk aanbesteden is, hoe het proces bij onze gemeenten verloopt en hoe dit werkt voor ZZP-ers. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van al uw vragen.
 
U bent welkom op 14 juli van 19:30 – 21:00 uur in het cultuurhuis Doorn.