Gemeente

Lintje voor Driebergse adjudant

(ingezonden door gemeente Heuvelrug)

22 september 2014

Commandant der Strijdkrachten, Generaal T. Middendorp, heeft op donderdag 18 september een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer A.J.G.M. Odenkirchen, woonachtig in Driebergen-Rijsenburg, ter gelegenheid van zijn inzet voor defensie en zijn functioneel leeftijdsontslag. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de kwaliteit van de landmacht in zijn algemeenheid en aan het onderofficierenkorps in het bijzonder.

De heer A.J.G.M. Odenkirchen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met de Zwaarden.


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen