Gemeente

CdK Van Beek op bezoek op Heuvelrug

Commissaris van de Koning brengt werkbezoek aan gemeente Utrechtse Heuvelrug

(ingezonden door gemeente Utrechtse Heuvelrug)

Woensdag 5 november brengt de commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, de heer W.I.I. van Beek, een werkbezoek aan de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op het programma staan onder andere gesprekken met burgemeester G.F. Naafs, het voltallig college en een bedrijfsbezoek.
De commissaris van de Koning spreekt met burgemeester G.F. Naafs onder andere over openbare orde en veiligheid. Als later ook de wethouders aanschuiven, komen onderwerpen ter sprake als regionale samenwerking en jeugdzorg/sociaal domein/WMO.

Na deze gesprekken wordt om 15.45 uur een bezoek gebracht aan Focus Cura in Driebergen-Rijsenburg. Dit bedrijf heeft als droom dat ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Zij geloven dat dit kan door in de zorg slim techniek te gebruiken.
Daarom ontwikkelen zij slimme zorginnovaties die al door meer dan 100.000 mensen in de zorg worden gebruikt. Dit bedrijf is gevestigd aan de Odijkerweg 1, 3972 NE Driebergen-Rijsenburg.