PS'15; persberichten en ingezonden

D66 Utrechtse Heuvelrug trots op kandidatuur Elisabeth van Oostrum voor Eerste Kamer

(ingezonden door D66)

Wij zijn er zeer trots op dat ons zeer gewaardeerd lid en oud-wethouder Elisabeth van Oostrum op de kandidatenlijst  van D66 voor de Eerste Kamer  is geplaatst.

Met haar brede (juridische) kennis van en ervaring op het terrein van zorg, jeugd, onderwijs, volksgezondheid, werk & inkomen, welzijn, integratie, bestuurlijke organisatie, ruimtelijke ordening en handhaving kan zij als bevlogen D66’er een bijdrage leveren aan een goede kwaliteit van de wetgeving. Doordat zij met beide benen in de samenleving staat, zal toetsing aan de feitelijke uitvoering en maatschappelijke ontwikkelingen in het turbulente sociale domein gegarandeerd zijn. Tot 29 januari a.s. kunnen de leden van D66 stemmen over de voorgestelde lijst zodat we op 30 januari a.s. zekerheid hebben over de  plaats die Elisabeth op de kandidatenlijst van D66 voor de Eerste Kamer zal innemen. De Eerste Kamer wordt in mei gekozen door de leden van de Provinciale Staten, die daarin op 18 maart gekozen worden.