Heuvelrug

Dienstmededeling, onderhoud etc.

Genoeg nieuws dat schreeuwt om publicatie, maar Hillridge moet nu even achter de schermen werken aan techniek en een nieuwe interface.

Het uiterlijk wordt veranderd, de navigatie wellicht ook plus er wordt gemetseld aan een betaalmuurtje. Omdat voor niets de zon opgaat en de verslaggever anders noodgedwongen pen, camera, opnameapparaatje en keyboard zal moeten neerleggen.

Mogelijk deze week nog -maar dat zal een utopie zijn- komt een en ander gereed en brengt Hillridge jullie weer op de hoogte van stomerijen, al dan niet duurzame gerstbieren, afgelaste rotondes en een bouwvergunning die een Ameronger na acht jaar tegenwerk toch in de wacht lijkt te slepen. Om maar wat te noemen.

Alle nieuws wordt zeker in de gaten gehouden, maar nu nu even niet onderzocht en verwerkt tot publicabele stukjes. Wel zijn er achter de voorpagina vast twee speciale verkiezingspagina's opgetuigd, voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap, waarvoor we half maart niet per brief, maar via een echt stembureau mogen stemmen.

Verder vragen we nog even je geduld.