Gemeente

Informatiemarkt stationsgebied Driebergen-Zeist

Uitnodiging informatiemarkt stationsgebied Driebergen-Zeist op woensdag 18 februari 2015

(Ingezonden door gem Utrechtse Heuvelrug)

Driebergen-Zeist krijgt een nieuw station en het gebied eromheen wordt ingrijpend verbeterd. Het stationsgebied van Driebergen-Zeist wordt een compacte OV-knoop, die veilig is en waar al het verkeer goed doorstroomt. Het aantal sporen wordt ter hoogte van het station uitgebreid naar vier en de N225 kruist straks het spoor met een tunnel. In 2019 heeft Driebergen-Zeist een mooi, veilig en gebruiksvriendelijk stationsgebied dat ingericht is op de toekomst.

Op woensdag 18 februari a.s. vindt de informatiemarkt plaats over hoe het nieuwe stationsgebied Driebergen-Zeist eruit komt te zien en wat er wanneer gaat gebeuren. ProRail, Provincie Utrecht, gemeente Zeist en gemeente Utrechtse Heuvelrug nodigen alle omwonenden, betrokkenen, reizigers en belangstellenden hiervoor van harte uit.

Waar: Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen (naast het station)

Wanneer: 18 februari 2015

Tijd: 18:30 – 21:00 uur

Meer informatie over het project vindt u op www.prorail.nl/driebergen-zeist.