Ingezonden

Kasteel Amerongen zoekt medewerkers winkel/ticketshop

(ingezonden door Kasteel Amerongen)

 

Altijd al op een kasteel willen werken? Dan is dit je kans. Voor zowel de kasteelwinkel als de ticketshop zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel in de week komen helpen.

 

Onze bezoekers maken in het poortgebouw kennis met de gastvrijheid van Kasteel Amerongen.

Aan de linkerkant bevindt zich de ticketshop en rechts onze gezellige kasteelwinkel “Annebetje”.

In de ticketshop kan men een toegangsbewijs kopen, maar ook informatie vinden over het kasteel en zijn directe omgeving. De vrijwilliger is hier van alle markten thuis; tickets verkopen, telefoon aannemen, post en pakjes ontvangen en allerlei uiteenlopende vragen beantwoorden.

 

Bij “Annebetje” vindt onze bezoeker een keur aan kasteel gerelateerde artikelen van sleutelhanger tot een mooi boek over de restauratie. Maar ook voor een cadeau is men hier aan het goede adres, prachtige sjaals, sieraden, servetten en kaarten sieren de winkel. Vrijwilligers spelen bij dit alles een belangrijke rol, zij zorgen voor de gastvrijheid, de bezetting en de verzorging van de ruimtes en het openen en sluiten van het pand. De medewerkers van zowel winkel als ticketshop worden aangestuurd door een coördinator.

 

Voor de dinsdag t/m de zaterdag zoeken wij nog collega-vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een dagdeel (een periode van 11.00 – 13.30 of van 13.30 – 17.00 uur) in de week ons te ondersteunen? Stuur dan even een e-mail met wat persoonlijke gegevens naar Wery Knaven bedrijfsvoering@kasteel-amerongen.nl