Ingezonden

Schoonoord kiest voor Biga-schoon

(ingezonden door Bigagroep)

 

 

Scholengroep Schoonoord en Biga Groep verlengen de lopende samenwerkingsovereenkomst met twee jaar, met een optie tot vijf jaar. Donderdag 28 mei werd het contract ondertekend. Biga Groep maakt bij Schoonoord de verschillende schoolgebouwen schoon. Een opdracht waar dagelijks circa twaalf medewerkers van Biga Groep mee aan het werk zijn. Een belangrijke lokale opdracht dus voor het sociaal werkbedrijf in Zeist.

 

Het sociaal werkbedrijf haalt al 5 jaar de bezem door Schoonoord. Annemarie Juli, bestuurder van Openbare Scholengroep Schoonoord, legt uit: ‘Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen was in eerste instantie het argument om te gaan samenwerken met Biga Groep maar inmiddels is het dubbel en dwars de kwaliteit van het schoonmaakwerk waar wij voor gevallen zijn.’ Meewerkend voorman Dick, die de groep aanstuurt is helemaal blij met zijn baan. ‘Geen dag is hetzelfde en we zijn echt onderdeel van het team van Schoonoord. Zo worden we bijvoorbeeld voor ieder feestje uitgenodigd, de samenwerking loopt heel goed, het zijn eigenlijk echt onze collega’s.’