Agenda

20% lastminutekorting op live in concert; Kraayenhof/Dobal

(ingezonden door Maitland)
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Zondag 7 juni brengen Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal (piano) in Theater Maitland werk ten gehore van de komende cd Hotel Victoria. Deze cd wordt in juni opgenomen en komt na de zomer uit. Voor het concert vindt een gesprek met de musici plaats. Theater Maitland ligt op Landgoed de Horst in Driebergen.

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal
‘Als er iemand weet door te dringen tot de ziel van de tango, dan is het wel Carel Kraayenhof.’ De inmiddels halve Argentijn Carel Kraayenhof is niet meer weg te denken als dé bandoneonist van Nederlandse bodem. Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal, inmiddels een halve Nederlander, werkt vaak samen met de bandoneonist en ‘valt op met zijn verfijnde en technisch hoogstaande spel’.

Informatie
Het concert van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal start om 15:00 uur. Theater Maitland ligt aan de Horst 1 in Driebergen en is onderdeel van de Baak. Het concert van Kraayenhof en Dobal sluit het eerste cultureel seizoen in Theater Maitland af.
‘Samenspel is het allerleukste. Een bandoneon is om te beginnen al een onmogelijk ding. Het is moeilijk om daarin een grote mate van vrijheid te ontwikkelen. Als je met zijn tweeën speelt heb je qua klank veel meer mogelijkheden.’

Lees een recent interview hier