Ingezonden

Maak kennis met een verrassend rondje voor ouderen

(ingezonden door Hennie de Boer)
Maak kennis met een verrassend rondje voor ouderen
Op donderdag 25 juni 14.00-16.30 uur vindt in de Dieptetuin een workshop plaats waar ouderen een verrassend rondje kunnen ontdekken. Speciaal voor hen, is de cursus Grip& Glans ontwikkeld. Het fundament is de Glansschijf . In deze workshop maakt u kennis met dit rondje en met het stappenplan uit de cursus. Op basis van de Glansschijf en de uitleg gaat u zelf aan de slag en brengt u uw situatie in kaart. U stelt uw eigen doelen voor uw welbevinden met de docenten en mede-deelnemers als sparringpartners. De docenten Marieke van Gemeren en Hennie de Boer zijn voor de Grip &Glanscursus bevoegd en tevens ervaren docenten.
Locatie:De Dieptetuin, Ingang tegenover van Tetslaan nr. 1,Zeist
Deelnemersprijs: 7,50 euro ( incl. koffie/thee). Aanmelden:info@senioren-coach.nl of
Telefoon Hennie de Boer M: 06-292 352 41