Ingezonden

Bijeenkomst op 25 juni voor ZZP-ers rond begeleiding en jeugdhulp

(ingezonden door gem Zeist)

Vijf gemeenten in de regio zuidoost Utrecht houden op 25 juni een bijeenkomst voor ZZP-ers over begeleiding en jeugdhulp. Tijdens de bijeenkomst informeren de gemeenten ZZP-ers over hoe zij via de gemeenten hun diensten kunnen leveren aan inwoners van deze gemeenten. Om hiervoor in aanmerking te komen, kunnen ZZP-ers – onder voorwaarden – een leveringsovereenkomst met de gezamenlijke gemeenten tekenen. Het gaat om de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist.

 

Locatie en tijdstip

De bijeenkomst is op donderdag 25 juni 2015, vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. De inloop is vanaf 18.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van gemeente De Bilt (Soestdijkseweg Zuid 173, Bilthoven).

 

Programma

Tijdens de bijeenkomst zal Tim Robbe, extern adviseur van de gemeenten tijdens het inkoopproces, een toelichting geven op de manier van aanbesteden zoals de vijf gemeenten die hanteren voor alle soorten zorgaanbieders.

Vervolgens geeft Carla Postma, Regionaal Contractmanager namens de vijf gemeenten, meer inzicht in de werkwijze vanaf januari 2015. Tot slot is er ruim de tijd voor vragen.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar zeist@zeist.nl ter attentie van Carolien Bruinink. Als u met meer mensen komt, of als u gezamenlijk inschrijft, vermeldt u dan alstublieft van iedereen de naam en waar van toepassing de organisatie.