Agenda

Dorpsborrel Leersum Live

(ingeonden door Leersum Live)

Bij deze willen we je van harte uitnodigen voor de eerste Dorpsborrel van Leersum Live op vrijdag 3 juli aanstaande in de Binder. Vanaf 20:00 uur is er livemuziek van de partyband Reflexx, een welkomstdrankje en het 2-minutenpodium:
verenigingen, organisaties en Leersumers presenteren zich in 2 minuten. Komt dat zien!
De Dorpsborrels van Leersum Live zijn gratis toegankelijk voor iedereen.Zo’n 12 mensen uit het Leersumse verenigings- dorps- en ondernemersleven hebben achter de schermen gewerkt aan het opstarten van de dorpsbrede samenwerking onder de naam Leersum Live. Het wordt wat als ieder een steentje bijdraagt.

We stellen het zeer op prijs als je deze uitnodiging in je eigen netwerk wilt verspreiden! 

Met vriendelijke groet,
Leersum Live
 

Leersum Live is een dorpsbrede samenwerking tussen Leersumse verenigingen, organisaties, inwoners en ondernemers. Wil je als organisatie of inwoner meedoen met Leerrsum Live, of heb je een leuk idee: stuur ons een mail: LeersumLive@gmail.com

Projectgroep de Binder Bindt is sinds 1 maart j.l. opgegaan in Leersum Live.
Leersum Live organiseert dorpsbrede evenementen en samen met het Dorpsnetwerk Leersum hopen zij bij te dragen aan een bruisend Leersum waarin we er voor elkaar zijn.

Voor meer info: Facebookpagina Leersum Live Twitter: @LeersumLive
e-mail: LeersumLive@gmail.com