Ingezonden

De Scharrelkids zijn op zoek naar natuurliefhebbers

(ingezonden door IVN)

8-12 Jarigen opgelet, jeugd gezocht!

Zeist/Driebergen – De Scharrelkids zijn op zoek naar natuurliefhebbers. Iets voor jou?
Vanaf september 2015 start de IVN Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijn aan het volgende seizoen Scharrelkids. De natuurgroep is voor enthousiaste kinderen van 8 tot 11 jaar. Samen met de IVN-natuurgidsen ga je 1 x per maand op een zaterdagmiddag van 14.00 -16.00 uur op onderzoek uit in de natuur. Elke maand is er een ander thema en verken je een ander natuurgebied in de omgeving van Zeist, Driebergen en Austerlitz.
Thema’s waar we dit jaar mee aan de slag gaan zijn onder andere “ waterdiertjes”, “mossen”, “ vlinders en bloemen”, “het voedselweb” en “natuurbeheer”. Heb je interesse, kijk dan op de website van IVN heuvelrug en kromme Rijn voor de volledige lijst data en thema’s. De kosten voor deelname zijn € 10,- per jaar, en je vader of moeder moeten lid zijn (of worden) van de IVN.
Er kunnen maximaal 24 kinderen meedoen, dus wees er snel bij!
Aanmelden via het aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie kun je terecht bij Lucy via email: jeugd_ivnheuvelrug@live.nl
Kijk voor meer informatie op www.ivn.nl/afdeling/heuvelrug-en-kromme-rijn