Ingezonden

Voor de stilte, film in Parklaankerk, Driebergen

(ingezonden door Marjolein Laban)
In het kader van de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg 2015 presenteert het Netwerk Palliatieve Zorg Utrecht stad & Zuidoost-Utrecht in samenwerking met Stichting Zuyderzigt de film ‘Voor de stilte’. Hiervoor bent u van harte uitgenodigd!
‘Voor de stilte’ toont het leven van stervende mensen in het hospice. Ieder handelt met zijn eigen angsten en zicht op de naderende dood. Gedurende de laatste maanden blijkt dat het leven hen meer te bieden heeft dan zij zelf hadden verwacht.
Na afloop is er mogelijkheid om vragen te stellen aan filmmaker Richard Dols en de coördinator van Hospice Heuvelrug.

Graag van te voren reserveren via: m.laban@netwerkpalliatievezorgutrecht.nl.
Wij vragen u een bijdrage van 4 euro, aan de deur te betalen.
1 oktober 2015, Filmhuis Parklaan, Parklaan 7 in Driebergen.