Achter de schermenHeuvelrug

Hillridge bijna op tv

Telefoon zingt. Op het scherm verschijnt: Titan TV.

Ja, goedemiddag, met … van Titan TV. Ik maak een programma, op rtl7, gericht op duurzaamheid. En we zijn nu bezig met de invulling van de programma’s voor 2016. En de vraag is of u het leuk vindt op televisie te komen.

Ik: Nou, dat hangt een beetje af van wat de bedoeling is. Waarvoor had u mij op het oog?

Titan: Ik heb van mijn redactie uw naam doorgekregen omdat u specialist bent op het gebied van stomerijgif. Dat u deskundig bent op het gebied van afgraven, injecteren en saneren.

Ik: Dan denk ik dat u verkeerd bent ingelicht door uw redactie. Ik heb er wel veel over geschreven, over stomerijgif, omdat hier een affaire was en ik daar als journalist over schreef. 

Titan: O. Nou, het zit zo, omdat u veel doet met stomerijgif en injecteren en afgraven zouden we u graag in het programma hebben. Mijn vraag aan u is: zou u dat leuk vinden?

Ik: Ik doe niet in stomerijgif. Ik ben slechts een journalist die daar regelmatig over schreef. Teveel zelfs naar de mening van menig lezer, maar deksundig kunt u me zeker niet noemen.

Titan: O, dan ben ik verkeerd ingelicht. Nou dan gaat het over. Bedankt voor de moeite en prettige dag.


Wil je Hillridge weer ns aan het werk zetten dan kan dat via dit platform. Je kunt ook altijd zonder platform doneren of je opgeven voor berichten over nieuwe artikelen