Driebergen

Weekendafsluiting Hoofdstraat/A12 verlengd;UPDATE:NOT

De kruising Hoofdstraat/A12 blijft morgen- maandag 21 november-  nog afgesloten. Heuvelrug Nieuwspost bezocht de sloop van het oude viaduct en mocht zulks van de equipe wegwerkers vernemen. 'Tot maandagavond elf uur blijft alles dicht. De borden kloppen niet meer. Dat heb ik ook de projectorganisatie laten weten.'
Benieuwd of het klopt, RWS en AnaarBeter laat op website of twitter nog niets weten over verlenging.

UPDATE: Volgens forensen zijn de werkzaamheden afgerond en kan er gewoon doorgereden worden onder het nieuwe viaduct door. Excuses aan lezers die door deze foutieve berichtgeving op het verkeerde been zijn gezet. Heuvelrug Nieuwspost zal voortaan duidelijker zijn over het doorplaatsen van ongeverifieerde berichten.

 

Heuvelrug

Weekendafsluiting Hoofdstraat/A12 verlengd;UPDATE:NOT

De kruising Hoofdstraat/A12 blijft morgen- maandag 21 november-  nog afgesloten. Heuvelrug Nieuwspost bezocht de sloop van het oude viaduct en mocht zulks van de equipe wegwerkers vernemen. 'Tot maandagavond elf uur blijft alles dicht. De borden kloppen niet meer. Dat heb ik ook de projectorganisatie laten weten.'
Benieuwd of het klopt, RWS en AnaarBeter laat op website of twitter nog niets weten over verlenging.

UPDATE: Volgens forensen zijn de werkzaamheden afgerond en kan er gewoon doorgereden worden onder het nieuwe viaduct door. Excuses aan lezers die door deze foutieve berichtgeving op het verkeerde been zijn gezet. Heuvelrug Nieuwspost zal voortaan duidelijker zijn over het doorplaatsen van ongeverifieerde berichten.